‘Ik ben Marleen Bijleveld en sinds 2003 werk ik als zangeres. Jazz, pop, theater: verschillende stijlen die ik allemaal met veel plezier zing.

Bij jazz gigs en in bands als U-Dance en De Mannen Van Marleen, heb ik samengespeeld met muzikanten als Pim Dros, Guus Bakker, Frans Heemskerk, Daan Herweg, Rein Godefroy, Bart Wirtz, Zosja el Rhazi, Daan Herweg, Arjen Mooijer en vele anderen. En natuurlijk was zingen in twee theatershows van Youp van ’t Hek geweldig.

Eind 2014 kwam mijn kinder-CD ‘Swing! Jazz voor álle leeftijden’ uit. Kenners als Co de Kloet en theatermakers, zoals bij De Toverknol, zijn erg enthousiast. Magazines als JAN en Ouders Van Nu tipten de swingende CD al aan hun lezers.

Ik heb een aantal jaren voor docerend musicus gestudeerd aan de de Schumann Akademie. Nu start ik met zanglessen in Haarlem en omgeving.’

Hier een voorproefje van de CD. Hij is te koop op marleenbijleveld.nl.

Share This